Search:
Yeni Medya Festivali | Nintendo Labo: VR
medya festivali,yenimedya,yeni medya
49
post-template-default,single,single-post,postid-49,single-format-gallery,edgt-core-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_text_scaledown,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Nintendo Labo: VR

Webrazzi’den Arden Papuççiyan’ın kaleme aldığı yazıdan:

İlk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında Nintendo Switch için kullanıma sunulan Labo aksesuarlarına yenileri ekleniyor. Bugün paylaşılan haberlere göre 12 Nisan tarihinde resmen tanıtılacak ve satışa çıkacak olan Nintendo Labo: VR kiti, adından da anlaşılabileceği üzere Nintendo Switch oyun konsoluna sanal gerçeklik özellikleri ekleyecek.

VR GogglesBlasterCamera, ElephantBird ve Wind Pedal olmak üzere 6 farklı parçadan oluşan Nintendo Labo: VR kiti, tıpkı ilk Labo aksesuarlarında da olduğu gibi genel anlamda kartondan oluşuyor. Nintendo Labo: VR kiti ve başlangıç kiti olmak üzere iki farklı seçenek olduğunu da belirtelim.

80 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Nintendo Labo: VR kiti ile yukarıda bahsettiğimiz 6 aksesuarı da yapabiliyorsunuz. 40 dolar fiyat etiketine sahip olan başlangıç kiti ile ise sadece VR Goggles ve Blaster aksesuarlarını yapmak mümkün. Başlangıç kitini satın aldıktan sonra diğer ürünleri ayrı olarak satın alabileceğinizi de ekleyelim. Hem Nintendo Labo: VR, hem de başlangıç kiti ön siparişe de açılmış durumda.

Haberin orjinali için tıklayın.

0 Comments
Share Post

No Comments

Post a Comment